Meda Vasiliu, directorul de marketing şi vânzări al JW Marriott Bucureşti, a preluat conducerea aceluiaşi departament în cadrul hotelului de lux Ritz-Carlton din Budapesta

15 iun 2018 Autor: Mirabela Tiron

Meda Vasiliu, care a ocupat timp de 11 ani funcţia de director de vânzări şi marketing la JW Marriott din Bucureşti, a preluat conducerea aceluiaşi departament în cadrul hotelului de lux Ritz-Carlton din Budapesta, unitate din lanţul internaţional Marriott.

Pe piaţa locală nu există încă o unitate hotelieră care să opereze sub acest brand de lux.

Hotelul Ritz-Carlton din Budapesta, unul dintre brandurile de top ale lanţului, operează 171 de camere şi 20 de apartamente de lux, fiind amplasat în centrul oraşului. Tariful pentru o cameră dublă la acest hotel ajunge la 2.600 de lei pe noapte la final de iunie, potrivit datelor de pe site-ul internaţional de rezervări booking.com.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.06.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, hotel
, marriott
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide