Profesii

Meet the Employer. Luminiţa Florea, Philip Morris România: „În fabrică, fiecare zi aduce noi angajări. Avem nevoie de oameni bine pregătiţi, competitivi, dornici să muncească, drept urmare şi pachetul de beneficii şi compensaţii trebuie să fie pe măsură“

Luminiţa Florea, director people & culture în cadrul Philip Morris România.

Luminiţa Florea, director people & culture în cadrul Philip Morris România.

Autor: Ioana Matei

21.03.2023, 00:07 2097

Venituri peste medie, scheme complexe de beneficii extrasalariale, muncă în regim hibrid şi „short Friday“, acces la bibliotecă şi la programe de învăţare sunt câteva dintre beneficiile acordate de Philip Morris România angajaţilor săi.

„Numerele se schimbă în fiecare zi. Dacă organizaţia comer­cială a ajuns într-o fază de stabilitate şi suntem undeva la 280-290 de colegi; în zona de fabrică, fiecare zi aduce noi angajări. Suntem undeva la 1.250 de angajaţi astăzi, cu o tendinţă de a ajunge peste 1.300 la final de an. Şi totul se datorează faptului că prin ambele divizii, comercială şi de producţie, compania trece printr-un proces de trans­formare“, a spus Luminiţa Florea, director people & culture în cadrul Philip Morris România.

Ea ocupă acest rol din 2017 şi are o experienţă de aproape 19 ani în domeniul resurselor umane, în domenii variate - de la telecom la petrol şi gaze, farma şi tutun. Philip Morris România este unul dintre cei mai dinamici angajatori de pe piaţa locală şi printre cei mai mari; compania este pre­zentă pe piaţa locală de aproximativ 30 de ani şi în prezent operează prin două entităţi - Philip Morris Trading, divizia comercială şi Philip Morris România, divizia de producţie (fabrica din Otopeni).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO