Profesii

Mesajul lui Ron Kaufman pentru companiile din România: România trebuie să îşi construiască o cultură a serviciilor şi toţi trebuie să participaţi la asta. Trăiţi un moment istoric

Mesajul lui Ron Kaufman pentru companiile din România:...

Autor: Mediafax

09.06.2019, 08:16 350
Ron Kaufman, guru mondial în customer service: „România are nevoie să construiască o cultură a serviciilor. Trăiţi unul dintre cele mai importante momente din istoria României din ultimele decenii, iar lucrurile se mişcă într-o direcţie constructivă“.

Oamenii trăiesc încon­juraţi de servicii, care pornesc de la o simplă comandă de mâncare şi pot ajunge la aplicaţii cu amprentă digitală, iar responsabilitatea pentru îmbunătăţirea acestor servicii este în mâinile fiecărui angajat al unei organizaţii.

Extrapolând, acelaşi principiu poate fi aplicat şi în cazul unei ţări, cheia pentru dezvoltare fiind la fiecare cetăţean în parte, consideră Ron Kaufman, fondatorul companiei UP! Your Service şi guru mondial în domeniul creşterii calităţii serviciilor pentru clienţi şi în crearea unei culturi a serviciilor în companii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO