Profesii

Mihai Gongu revine în România în funcţia de Executive Creative Director Southeast Europe al agenţiei Cheil Î Centrade

Mihai Gongu revine în România în funcţia de Executive...

Autor: Roxana Rosu

03.07.2019, 14:43 107

Agenţia de comunicare Cheil/Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al reţelei Cheil Worldwide, l-a recrutat pe Mihai Gongu în rolul de Executive Creative Director Southeast Europe, revenit în România după doi ani în care a lucrat la Berlin şi Shanghai.

Începând cu 2017, el a fost Directorul European de Creaţie în Jung von Matt/Spree din Berlin, unde a semnat campanii pentru BMW, premiate la Cannes şi D&AD, cea mai recentă campanie globală MINI Clubman şi Countryman John Cooper Works, cel mai vizualizat film viral din istoria Thomas Cook Airlines, un music video împotriva discriminării salariale pentru OhYouWomen şi mai multe campanii de sprijin pentru organizaţia Reporteri fără Frontiere.

Din 2018 a fost ECD al TOMORROW Shanghai, cu care a obţinut titlul de Campaign Asia Boutique Agency of the Year pentru Greater China pentru work-ul pentru Pernod Ricard (Absolut şi Ballantine’s) şi unde a câştigat multiple pitchuri pentru branduri precum AirAsia, Burberry, Lululemon, Rituals sau Kohler.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO