Profesii

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici: Nu avem ce să le reproşăm celor de la INS, nu despre asta am vorbit cu Liviu Dragnea

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici: Nu avem ce să...

Autor: Dan Straut

12.04.2018, 19:10 93

„Discuţia cu Liviu Dragnea nu a fost legată de INS, ci ne-am concentrat pe diferite alte proiecte, programul de guvernare, stadiul de aplicare... Au fost consultări uzuale”, a declarat Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3 la care întârziase din cauza unei întâlniri cu Liviu Dragnea.

Potrivit INS, salariile bugetarilor au scăzut în februarie, atât în sistemul de sănătate, cât şi în învăţământ, statisticile contrazicând declaraţiile oficiale potrivit cărora veniturile bugetarilor cresc.

Întrebat cum comentează acest fenomen, Teodorovici a explicat că acestea sunt „situaţii nefericite, punctuale, lucrurile se reglează cu timpul. Dacă ne uităm la un spital luat ca întreg, siguyr că unele salarii cresc mai mult, dar acolo avem şi medici, şi asistenţi, şi personal TESA etc. Cred că de aici au venit diferenţele”.

Ministrul Finanţelor a mai precizat că „nu contestăm datele INS, depinde doar de modul în care se interpretează aceste date, dar nu avem nimic de reproşat celor de la INS”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO