Profesii

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu: Nu există o statistică din care să reiasă că au scăzut salariile a 2 milioane de români

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu: Nu există o...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

19.02.2018, 18:12 194

”Nu există nicio statistică din care să reiasă că au scăzut salariile a 2 milioane de români. Este o cifră aberantă”, a spus Olguţa Vasilescu.

„Dacă dau la o parte din această moţiune invectivele şi ciferele nereale, nu mai rămâne nimic”, a spus ministrul Muncii, precizând că s-ar fi aşteptat ca PNL să vină cu soluţii.

Deputatul PNL Mara Calista a declarat, luni, la dezbaterea moţiunii simple, că ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, merită cartonaşul roşu pentru „faultul” adus pieţei muncii, precum şi un premiu pentru invenţia economică şi fiscală a anului 2017 – brevetul pentru invenţia salariului negativ.

Camera Deputatilor dezbate, la ora transmiterii acestei ştiri, moţiunea simplă a PNL intitulată "Lia Olguţa Vasilescu - Ministrul Minciunii şi al Injustiţiei Sociale". Votul asupra moţiunii va fi dat miercuri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO