Profesii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţă cum se dau banii pentru contractele suspendate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţă cum se dau...

Autor: Mediafax

31.03.2020, 12:28 931

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a susţinut marţi, 31 martie, o declaraţie de presă online. Ministerul Muncii a anunţat cum se vor da banii pentru contractele suspendate, dar şi că angajatorii care au posibilitatea să suplimenteze sumele acoperite de statul român o pot face. Totodată, au fost anunţate condiţiie pentru Persoanele Fizice Autorizate (PFA) şi pentru firme.

- As vrea sa multumesc tututor celor care au contribuit la organizarea pe care am pus-o la punct. Suntem pe ultima suta de metri cu punerea la punct cu masurile de organizare.

- Am semnat ordinele, in anumite cazuri, cu ministrii de resort, asa cum este cazul sportivilor

- Toate aceste categorii vor depune electronic o cerere si o declaratie pe proprie raspundere la AJOFM. In cazul cluburilor sportive fata de cereri si declaratii se va atasa si lista sportivilor.

- In cazul cluburilor se va atasa suplimentar si lista prin care se solicita remuneratia.

- Guvernul a inteles sa elimine orice bariera birocratica si sa rezume comunicarea cu cei care solicita fonduri la urmatoarele documente: o simpla cerere, o declaratie pe proprie raspundere.

Vedeţi mai multe declaraţii pe Mediafax.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO