Profesii

MLP Group, dezvoltator activ pe piaţa imobiliară industrială din Europa, îşi întăreşte echipa din România prin numirea Olgăi Melihov în funcţia de Country Head, responsabilă cu dezvoltarea de noi proiecte industriale şi logistice pe plan local

MLP Group, dezvoltator activ pe piaţa imobiliară...

Autor: Roxana Rosu

06.09.2022, 11:13 286

MLP Group, dezvoltator activ pe piaţa imobiliară industrială din Europa, îşi întăreşte echipa din România, odată cu numirea Olgăi Melihov în funcţia de Country Head, responsabilă cu dezvoltarea de noi proiecte industriale şi logistice pe plan local.

Olga Melihov este un manager cu aproape 20 de ani de experienţă în sectorul imobiliar comercial in regiunea Europei Centrale si de Est. Ea conduce IB Consulting din 2007.

“România este una dintre cele mai promiţătoare pieţe de spaţii de depozitare din Europa de Est. Ţară cu o populaţie de 20 de milioane de locuitori are în prezent doar aproximativ 6 milioane mp de spaţiu de depozitare. În comparaţie, Polonia, de două ori mai populată, are deja 25 de milioane de mp de astfel de spaţiu. Piaţa din România şi-a revenit din şocul pandemic şi observăm o creştere puternică a cererii de spaţiu de depozitare, în special din partea chiriaşilor din retail şi e-commerce”, a spus  Radoslaw T. Krochta, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Grupului MLP.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO