Profesii

Muşat şi Asociaţii promovează doi noi Parteneri în cadrul departamentului Litigii

Paula Neculae şi Elena Cirlig

Paula Neculae şi Elena Cirlig

Autor: Cristina Bellu

05.12.2018, 17:07 428

Casa de avocatură Muşat & Asociaţii le-a promovat pe Elena Cîrlig şi Paula Neculae în funcţia de Partener, în cadrul departamentului Litigii.

Elena Cîrlig a început iniţial ca avocat în Baroul Braşov, iar apoi ca judecător la Judecătoria Făgăraş, la Curtea de Apel Alba-Iulia şi mai apoi la Curtea de Apel Braşov. Cariera de magistrat culminează cu numirea în poziţie de Judecător inspector la Consiliul Superior al Magistraturii, după care în anul 2010 se reîntoarce în avocatură şi se alătura echipei de avocaţi Muşat & Asociaţii.

Ca avocat de litigii, Elena Cirlig asistă şi reprezintă atât clienţii locali, dar şi clienti internaţionali din portofoliul firmei, în ariile de practică Drept Civil & Comercial, Drept Administrativ, Drept Societar, Insolventa si Arbitraj.

De asemenea, Elena Cirlig coordonează activitatea biroului Muşat & Asociaţii din Cluj Napoca încă din anul 2011.
 
Paula Neculae are o experienţă de peste 25 de ani de activitate juridică, atât ca judecător în cadrul Inspecţiei Judiciare - Consiliul Superior al Magistraturii, Curţii de Apel Bucureşti şi a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti, dar şi ca avocat. Începând cu anul 2011 când s-a alăturat echipei Muşat & Asociaţii.

Ca avocat litigant, Paula Neculae asistă şi reprezintă numerosi clienţi locali si internaţionali activând în domeniul Auto, Bănci, Servicii Financiare, Alimentaţie, Sănătate, Educatie, Asigurări, Media sau Farma, experienta sa ca avocat de litigii incluzand Drept Civil & Comercial, Drept Fiscal, Dreptul Muncii, Dreptul Familiei, Executări Silite.
 
Alături de cei doi noi Parteneri, alţi patru avocaţi au fost promovaţi în poziţia de Managing Associate şi cinci avocaţi în poziţia de Senior Associate.
 
”Ne bucură promovările din acest an, mai ales că vizează atât zona de consultanţă, dar şi cea de litigii, la toate nivelurile de senioritate (...).” spune Gheorghe Muşat, Fondator şi Managing Partner al Firmei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO