Profesii

​Nicolae Trofin, Director Clienţi Mass Banking, Bancpost: 70% din angajatorii care semnează convenţii de virare ale salariilor noi optează pentru plata online

​Nicolae Trofin, Director Clienţi Mass Banking,...

Autor: Mihaela Pascari

29.03.2016, 15:56 1691

Angajaţii sunt din ce în ce mai atenţi la beneficiile bancare şi non-bancare, iar prin intermediul prezenţei Bancpost la locul de munca al acestora, ei vor avea acces direct la aceste beneficii. Salariaţii  trebuie să aibă o zonă de confort, atunci când vor să îşi mute contul de la o bancă la alta. Totodată, rata absenteismului va scădea, iar productivitatea va creşte în rândul angajaţilor care vor beneficia de aceast beneficiu, a spus Nicolae Trofin, Director Clienţi Mass Banking, Bancpost, prezent la ZF HR Trends, cea de-a 11 conferinţă anuală a ZF dedicateă profesioniştilor din resurse umane.

“Iniţierea creditelor pe loc va fi posibil odată cu lansarea acestui concept. Iar ca să le valorificăm, există seminarii cu teme specific educaţiei financiare a salariaţilor”, a mai spus Nicolae Trofin.

Prin intermediul Bancpost la locul de muncă al angajaţilor, companiile şi managerii din resurse umane vor fi sprijiniţi de către bănci. Totodată, putem vedea un nou comportament al consumatorului: avem multe tranzacţii efectuate online.

De asemenea, cu privire la tranzacţiile online, Nicolae Trofin a mai spus că 60-70% dintre companiile care semnează convenţii de salarii optează pentru plata salariului online.

Alte declaraţii:

Cei din resurse umane trebuie să intervină pentru ca să aducă fiecărui angajat acest beneficiu.

Pentru a înţelege aceste beneficii se organizează întâlniri la nivel de middle management pentru oferte personalizate fiecărui angajat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO