Profesii

Omul de afaceri Dorel Goia a fost reales preşedinte al consiliului de administraţie al TeraPlast Bistriţa pentru următoarele 12 luni

Omul de afaceri Dorel Goia a fost reales preşedinte al...

Autor: Tibi Oprea

23.09.2020, 16:58 241

Producătorul de materiale de construcţii TeraPlast Bistriţa (simbol bursier TRP) a anunţat miercuri la Bursă că administratorii societăţii l-au reales pe Dorel Goia ca preşedinte al consiliului pe durata mandatului de administrator, respective până la 14 septembrie 2021.

“Consiliul de Administraţie al TeraPlast, reunit în data de 23 septembrie 2020, l-a ales pe domnul Dorel Goia în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, pe durata mandatului de administrator. Structura Consiliului de Administraţie a fost decisă în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, din data de 14 septembrie 2020. În prezent, Consiliul de Administraţie al companiei este format din următoarele persoane: dna Magda-Eugenia Palfi, dl Dorel Goia, dl Răzvan Stefan Lefter, dl Vlad Nicolae Neacsu şi dl Alexandru Stânean. Mandatul acestora este valabil din data de 14 septembrie 2020, până în data de 14 septembrie 2021”, se arată într-un raport la Bursă.

TeraPlast Bistriţa este deţinută în proporţie de 46,8% de Dorel Goia, în timp ce fondul de pensii administrat privat NN Pensii are un pachet de 11% din numărul de acţiuni, iar fondul de investiţii KJK Balkan Holding deţine 10% din capitalul social.

De la începutul anului, acţiunile TRP se tranzacţionează în creştere cu 80,5%, pe fondul unui rulaj de 96,9 milioane de lei, emitentul ajungând la 667,6 milioane de lei capitalizare. Spre comparaţie, indicele principal BET figurează cu o scădere de 8,8% în aceeaşi perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO