Profesii

On the move

26.09.2008, 19:02 19

  • Xerox 

Dana Untescu, Head of HR DMO Business Group Operations
Dana Untescu este noul Head of HR DMO (Development Market Operations) Business Group Operations in cadrul Xerox, cel mai mare furnizor de imprimante, copiatoare si servicii asociate la nivel mondial. Untescu va fi responsabila pentru activitatile de HR de pe mai multe piete in care este prezenta Xerox, printre care se numara Rusia, Israel, Africa, Orientul Mijlociu, America Latina, India si Europa Centrala si de Est. Anterior, Untescu a fost regional HR manager Xerox pentru Europa Centrala si de Est, Turcia si Israel. Simona Simion Popescu, in prezent HR & Lean Six Sigma Manager in cadrul Xerox va prelua functia Danei Untescu.
 
  • Veolia 
Andreas Baude, presedinte la nivel de tara in Germania
Andreas Baude a fost numit recent presedinte pe tara al Veolia in Germania. Acesta a lucrat anterior ca director general al Veolia Romania si al Apa Nova. Mandatul sau romanesc a incetat pe 24 septembrie. Baude, pe jumatate francez, pe jumatate german, a venit in tara in 2002, dupa o experienta in Gabon si a transformat Apa Nova intr-una dintre cele mai profitabile subsidiare ale grupului francez Veolia. Cand a preluat Apa Nova, serviciul de apa si canalizare al Capitalei, pierderile pe retea erau de circa 60%. In prezent, filiala locala a Veolia aduce 0,3% din cifra de afaceri globala a companiei si 2,5% din profitul net.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO