Profesii

On the move

On the move
15.02.2009, 16:19 58

DTZ EchinoxDTZ Echinox 
Oana Iliescu, codirector executiv
 
Oana Iliescu, 29 de ani, fostul director al departamentului de retail al firmei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, care a inregistrat venituri de 4,2 milioane de euro in 2007, a fost promovata pe pozitia de co-director executiv. Ea va conduce compania, alaturi de britanicul Tim Wilkinson, care va ocupa o pozitie similara.
Iliescu este prezenta in firma de mai bine de patru ani, perioada in care a coordonat procesul de inchiriere a mai multor centre comerciale aflate in dezvoltare de catre companii precum Plaza Centers, Atrium Centers sau Immoeast. Pozitia de director al departamentului de retail in cadrul DTZ Echinox va fi preluata de catre Aura Voiculescu. Iliescu este absolventa a Facultatii de finante-banci din cadrul ASE . A mai lucrat in cadrul Billa si Unirea Shopping Center.
 
Cosmote Romania 
Konstantinos Petsas, director IT
 
Konstantinos Petsas este noul director IT al Cosmote Romania, filiala locala a grupului elen de comunicatii mobile Cosmote. Petsas ocupa pozitia detinuta anterior de Christos Christopoulos, care si-a incheiat recent mandatul de trei ani in companie. Petsas are o experienta de peste 15 ani in domeniul telecomunicatiilor. Activitatea sa in cadrul Cosmote a inceput in urma cu doi ani, ca manager al departamentului CRM si Billing. Noul director de IT al Cosmote este licentiat in electrotehnica, absolvind cursurile Universitatii Tehnice din Atena. De asemenea, el a absolvit si un MBA in cadrul Athens University of Economics and Business.
 
Anheuser-Busch InBev 
Mihai Albu, CEO al InBev Rusia
 
Mihai Albu, 46 de ani, CEO al InBev Rusia, cea mai mare operatiune europeana a producatorului de bere Anheuser-Busch InBev, va parasi compania la sfarsitul lunii februarie. Albu lucreaza de mai bine de 12 ani in cadrul grupului belgian InBev (devenit Anheuser-Busch InBev), ocupand pozitia de presedinte al InBev Rusia timp de aproximativ un an. Noul CEO al filialei din Rusia a Anheuser-Busch InBev va fi Tunc Cerrahoglu. Albu a intrat in industria berii in 1996, dupa o experienta importanta in cadrul imbuteliatorului local al marcii Pepsi.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO