Profesii

(P) Angajatorii de TOP au pregătit oportunităţi pentru candidaţii care sunt în căutarea unui job în Bucureşti

Angajatorii de TOP vor fi prezenţi vineri şi sâmbătă la Sala Palatului

(P) Angajatorii de TOP au pregătit oportunităţi pentru...

Autor: Publicitate

24.10.2019, 08:00 730

Vineri, 25 octombrie, între orele 10:00-18:00 şi sâmbătă, 26 octombrie, între orele 10:00 - 17:00, are loc la Sala Palatului ediţia cu numărul 27 Angajatori de TOP Bucureşti. Peste 130 de companii vor fi prezente la târgul de joburi, pregătite să întâmpine candidaţi cu orice nivel de experienţă (fie că aceştia sunt profesionişti, persoane cu experienţă middle-level, entry-level sau studenţi) şi aduc în atenţia lor 6.000 de oportunităţi de carieră. Candidaţii care se hotărăsc să viziteze Orasul Joburilor, trebuie să se înscrie pe Hipo.ro, în secţiunea dedicată evenimentului, să-şi actualizeze CV-ul si să îl descarce în format Barcode pe telefon. Cu ajutorul CV-ului Barcode vor putea aplica la joburile de care sunt interesaţi.

Oraşul Joburilor îşi deschide porţile în acest weekend şi le propune vizitatorilor un city break care îi vor aduce mai aproape de jobul mult dorit. Candidaţii interesaţi de dezvoltarea profesională şi personală au ocazia să participe la peste 25 de workshopuri de carieră cu teme precum: Career Hunting, Jobs of the future, Personal Branding for your career, Most desired skills for employees şi altele.

Seniorii şi juniorii din industria tech, se întâlnesc toamna aceasta în cadrul ediţiei cu numărul 11 - TechTalks – eveniment dedicat în exclusivitate comunitaţii IT din Bucureşti. Evenimentul pune accent pe transmiterea unui conţinut de calitate, crearea unui cadru practic şi interactiv care să faciliteze abordarea deschisă în cadrul sesiunilor tehnice, cât şi iniţiative ale participanţilor de a genera noi idei.

15 speakeri internaţionali şi locali vor fi prezenţi pentru a susţine comunitatea IT&C din Bucureşti. Cele 4Conferinţe (Machine Learning&Artificial Intelligence, Emerging Tech, Smart Everything şi Robotic Process Automation) se adreseză pasionaţilor de IT&C care au experienţă în domeniu şi vor fi susţinute de reprezentanţii companiilor precum: Genpact, Wipro Technologies, Siemens Industry Software, Kalypso, Go Pro, CN Group, Automatic Data Processing (ADP) România. Juniorii sunt aşteptaţi la o serie de TechLab-uri care se bazează pe rezolvarea unor studii de caz sau pe dezbaterea anumitor subiecte alături de profesionişti din companii precum: London Stock Exchange Group, Harman, Hewlett Packard Enterprise(HPE) şi Stefanini.

Înscrierea pentru keynote-urile tehnice, workshopurile IT sau workshopurile de carieră se face individual pe Hipo.ro, iar persoanele interesate sunt invitate să-şi rezerve cât mai repede un loc în sală, întrucât numărul de locuri este limitat.

Ce companii au planuri importante de recrutare la Angajatori de TOP Bucureşti

Conform rezultatelor studiului realizat de organizatorii evenimentului, 38% din companiile care au participat la ediţia trecută a târgului de joburi susţin că au avansat discuţii în vederea recrutării pentru posturile disponibile, iar 25% dintre acestea au angajat candidaţi cu care au interacţionat prima oară la târg. Vizibilitatea crescută din campania de promovare a influenţat pozitiv rezultatele în procesele de recrutare pentru 23% dintre angajatori, iar 12% dintre companiile participante la studiu au declarat că a crescut numărul de aplicanţi la joburile vacante.

Angajatorii au pregătit pentru această toamnă joburi în Bucureşti în domenii variate precum: Contabilitate-Finanţe, Customer-Suport, IT&C, Inginerie, Achiziţii-Logistică, Vânzări, Resurse Umane, Marketing&PR şi se adresează candidaţilor cu orice nivel de experienţă. 57% dintre companiile participante la studiu au disponibile poziţii de middle-management, dar şi oportunităţi pentru tinerii la început de drum. Aşadar, 42% dintre angajatori oferă programe de internship în cadrul companiei, 36% au disponibile stagii de practică pentru studenţi, iar 12% dintre companii au deschise şi programe de trainee.

Printre companiile participante la studiu care oferă cele mai multe joburi în Bucureşti în acest weekend în Oraşul Joburilor se numără: GI Group România, Genpact, BCR, CGS România, Comdata România, Valoris Center, Metro Cash & Carry, Societe Generale European Business Services(SG EBS), SNC-Lavalin România, Avitech România, ALTEN Delivery Center Bucharest şi multe altele.

“În prezent avem deschise aproximativ 300 de poziţii în Bucureşti şi regiunile din împrejurimi, la care se adaugă alte câteva sute de poziţii, în special cu relocare de personal şi nu numai, în orasele în care avem branch-uri: Timişoara, Cluj, Oradea, Arad, Baia-Mare, Iaşi, Roman, Braşov, Piteşti. Paleta noastră de job-uri este foarte complexă şi variază de la job-uri pentru persoane fresh-out, până la poziţii de white collar şi executive search, prin prisma celor 3 divizii de recrutare pe care le avem: Temp&Perm, Grafton şi Wyser.“ Georgiana Brudaru, Branch Manager - Gi Group Romania.

 

Cum se pregătesc angajatorii pentru întâlnirea cu candidaţii din acest weekend

Interacţiunea directă reprezintă un mare plus în egală măsura pentru vizitatorii care îşi doresc să afle mai multe detalii despre compania în care ar dori să lucreze, cât şi pentru angajatorii care au posibilitatea de a identifica potenţiali candidaţi în urma discuţiilor one-to-one. În cadrul evenimentului Angajatori de TOP Bucureşti companiile şi-au propus să ofere şi interviuri preliminare la stand şi chiar propunerea concretă a unei oportunităţi de carieră, cu stabilirea următoarelor etape. De asemenea candidaţii sunt aşteptaţi într-o atmosferă pozitivă, cu activităţi interactive şi concursuri cu premii oferite de angajatori.

La fel ca în fiecare an, participanţii la Angajatori de TOP sunt invitaţi la standul Groupe Renault România pentru a discuta despre posturile disponibile din cadrul companiei, stagiile de practică dar şi conceptele inovatoare din domeniul auto. Ţi-ai imaginat cum ar fi să conduci un vehicul care poate fi parcat aproape oriunde, putând fi manevrat 360°? De la aceeaşi întrebare au pornit şi studenţii de la Universitatea Transilvania când au construit InnovaTwiz, proiectul care a câştigat premiul pentru «Best Prototype» la competiţia internaţională Renault Twizy 2019 de la Paris. Puteti afla mai multe despre acest concept vizitând standul nostru şi discutând cu echipa de Inovaţie Groupe Renault România care a coordonat proiectul.“ Ema Dobre, Employer Branding & Digital HR Strategist - Groupe Renault România

O parte din companiile cu care candidaţii se pot întâlni vineri şi sâmbătă la Sala Palatului sunt: Allianz Technology, Arctic, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, Bertrandt, British American Tobacco, BTL România Aparatura Medicala, Cegedim, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Computer Generated Solutions România, DB Schenker GBS Bucharest, Dell Technology, DM Drogerie Markt, DriV. Enel, Finastra, First Bank, G2-travel, Garrett - Advancing Motion, Genpact, GOODYEAR, GoPro, Groupe Renault România, Grupul Digi RCS & RDS, Harman, Hewlett Packard Enterprise(HPE), HP Inc, HRS România, Kambi, Kaufland România, Leroy Merlin, MANTU, Medicover, Mercedes-Benz România, Mood Media, P&G, Peek & Cloppenburg, Penny Market, Philip Morris, ProCredit, Raiffeisen Bank, Siemens Industry Software, Societe Generale European Business Services(SG EBS), Teleperformance, TELUS International Europe, Veeam Software, Wipro Technologies.

Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP Bucureşti pot fi accesate pe portalul de carieră www.hipo.ro, la secţiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanţă în resurse umane, specializată în soluţii de recrutare şi employer branding. În cei 13 ani de experienţă, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte şi evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaţilor cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în Bucureşti, Timişoara şi online, pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reuneşte 2.000 de profesionişti IT pasionaţi de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing şi SAP
  • Top Talents România, program care identifică şi premiază cei mai valoroşi 250 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriţi angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piaţă, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum şi aşteptările pe candidaţii le au de la aceştia.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO