Profesii

PAID extinde echipa de management: Ionuţ Baciu este noul director financiar, iar Cosmin Tudor director dezvoltare

PAID extinde echipa de management: Ionuţ Baciu este noul...

Autor: Roxana Rosu

11.12.2019, 13:31 209

Ionuţ Baciu, care a lucrat 19 ani în domeniul asigurărilor, a preluat funcţia de director financiar la PAID (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale din România), iar Cosmin Tudor, fost manager în cadrul Groupama, este noul director de dezvoltare.

”Cu expertiza şi profesionalismul lor, Ionuţ şi Cosmin vin să completeze echipa de management a PAID România şi avem încredere că, împreună, vom duce la îndeplinire proiecte importante care să susţină misiunea companiei noastre. După ce ne-am asigurat că PAID România este cât se poate de solidă din punct de vedere financiar, ne concentrăm acum pe următoarea etapă: dezvoltarea tuturor canalelor de distribuţie care au capacitatea de a creşte acoperirea prin asigurare a fondului locativ din România. Este evident că există deficienţe în aplicarea legii asigurării obligatorii a locuinţei, însă nu putem aştepta ca problemele să se rezolve de la sine. Facem, aşadar, tot ce ţine de noi pentru ca acest sistem de protecţie financiară să funcţioneze în România ”, declară Nicoleta RADU, Director General, PAID România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO