Profesii

Peste 3.000 de manageri vor fi evaluaţi gratuit într-un proiect european

Peste 3.000 de manageri vor fi evaluaţi gratuit într-un proiect european

Autor: Adelina Mihai

28.09.2011, 19:50 1747

Un număr de 3.300 de manageri de pe piaţa locală vor participa la programe de evaluare a competenţelor de planificare strategică într-un proiect finanţat din fondurile europene pentru resurse umane, iar 1.000 dintre aceştia vor beneficia de un seminar de dezvoltare în domeniul planificării unui business.

Proiectul, câştigat de compania de consultanţă de management şi planificare strategică de business The Network, are o valoare totală de 1,5 mil. euro. Durata proiectului este de doi ani, iar programele de evaluare şi dezvoltare pentru manageri sunt gratuite.

Scopul programului este acela de a dezvolta competenţele de planificare strategică de marketing în rândul managerilor din companiile private, dar şi în sistemul public.

Beneficiarul proiectului - compania The Network- estimează că pe portalul pe care se fac înscrierile (www.i-plan.ro) vor fi înregistraţi 10.000 de manageri în total în următorii doi ani.

Proiectul a fost dezvoltat de Eusediu Margasoiu, un executiv cu o experienţă de peste 15 ani în cadrul Pepsi (dintre care 10 ani în cadrul Pepsi România în funcţia de director de marketing) şi Cristina Gheorghe, care are o experienţă de 14 ani în consultanţă de management şi cultura organizaţională( din care 5 ani în cadrul Procter & Gamble).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO