Profesii

Petrom i-a dat pe mână şase milioane de euro unui absolvent de ASE la cinci ani de la angajare

Petrom i-a dat pe mână şase milioane de euro unui...

Autor: Iuliana Roibu

02.08.2014, 18:41 1429

"Important este să nu te opreşti din a pune întrebări. Curiozitatea există cu un motiv”, este citatul lui Albert Einstein care îl inspiră în viaţa de zi cu zi pe Constantin Ivaş, directorul departamentului de management al performanţei în rafinare & marketing din cadrul OMV Petrom.

După absolvirea facultăţii (ASE), Constantin Ivaş s-a angajat în 1998 pe post de contabil în cadrul Hachette Distribution; a plecat de la Hachette după patru ani (dintre care ultimii doi ca director financiar) la Delta România pe poziţia de contabil-şef, în 2002 a lucrat pentru un an în cadrul Winmarkt, în 2003 a preluat funcţia de şef al departamentului de controlling în cadrul Danone, în 2004 s-a angajat la Ernst & Young, în 2006 s-a mutat la un butic de consultanţă şi contabilitate, Performa Management, iar în 2007 la altul - Contrast Management Consulting & Training. Angajarea în cadrul Petrom, în 2009, a adus şi stabilitate în cariera lui Constantin Ivaş.

Poziţiile de management prin care a trecut în Petrom au fost director de controlling pentru departamentul de rafinare (2009-2010), expert R&M Finance Business Partner Department (2011), iar în 2012 a fost numit în funcţia actuală.

Constantin Ivaş face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.

Citiţi mai multe despre Constantin Ivaş în Business Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO