Profesii

Platforma de recrutare eJobs îşi extinde portofoliul de business şi lansează cursuri pentru formarea programatorilor

Platforma de recrutare eJobs îşi extinde portofoliul de...

Autor: Cristina Bellu

03.04.2019, 11:11 253

eJobs, cea mai mare platformă de recrutare din România, îşi extinde portofoliul de business şi lansează academia IT Coders Lab, prin care estimează că va forma aproximativ 200 de programatori specializaţi în dezvoltare JavaScript şi PHP, până la finalul anului. Ulterior, numărul cursanţilor va creşte treptat de la an la an, ajungând să depăşească 2.000 în următorii trei ani.

”În acest moment, există un deficit uriaş de IT-işti în România. În orice moment, piaţa ar putea absorbi cu uşurinţă aproximativ 20.000 de specialişti. (...) Pe de altă parte, tot mai mulţi candidaţi îşi doresc să intre în această industrie, în jurul căreia s-au creat adevărate mituri în ultimii ani. De la salariile foarte mari pe care le oferă angajatorii, chiar şi pentru poziţii de juniorat, până la flexibilitatea de care se bucură, toate aceste argumente au transformat IT-ul în domeniul cel mai vânat de către candidaţi. Acesta a fost principalul semnal de alarmă care ne-a determinat să lansăm acest proiect, care, în prima sa fază ar trebui să poată acoperi aproximativ 10% din deficitul pieţei”, explică Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO