Platforma de recrutare online eJobs a ajuns la afaceri de 6 milioane de euro în 2016 şi o marjă de profit de 50%

15 iun 2017 Autor: Mihaela Pascari

Platforma de recrutare online eJobs, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de profil, a ajuns la o cifră de afaceri de 26,6 milioane de lei anul trecut (5,9 milioane de euro), în creştere cu aproape 60% faţă de anul anterior.
 
Totodată, compania a raportat un profit net de 13,4 milioane de lei (aproape 3 milioane de euro), în creştere tot cu 60% faţă de anul 2015.
 
Astfel, platforma online de recrutare are o marjă de profit de 50%, printre cele mai mari din economie.
 
„Anul acesta, planurile de investiţii ale eJobs sunt orientate prioritar către optimizarea performanţei la nivel de platformă, atât în zona de candidaţi, cât şi în cea de companii. Fie că vorbim de îmbunătăţiri la nivelul site-ului şi al aplicaţiilor mobile, de execuţie a campaniilor de marketing“, a spus Andrei Frunză, CEO al eJobs.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.06.2017

 
Cuvinte cheie:
eJobs
, profit
, afaceri
, crestere
, platforma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide