Profesii

Povestea doctoriţei care atunci când pleca de la spital, mergea să se ocupe de afacerea ei, construită de la zero şi care acum are aproape 200 de angajaţi şi afaceri de 12 mil. euro

Povestea doctoriţei care atunci când pleca de la...

Autor: Business Magazin

11.12.2022, 14:00 135

Profilul Oanei Groza a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2022. 

Oana Groza

Vârstă: 32 de ani

Funcţie: Medic specialist Medicină de familie şi Manager General

Companie: STIL/Exquisite Diamonds

Număr de angajaţi: 165

Cifră de afaceri (2021): 12 mil. euro

Experienţă: Îmbină atmosfera din camera de gardă cu cea din atelierul de producţie, pe care le consideră asemănătoare. Spune că experienţa, disciplina şi rezilienţa dobândite în domeniul medical îi aduc un mare plus în noul domeniu al diamantelor, care este extrem de competitiv şi subiectiv.


Ambiţia sau talentul - ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambiţia este cea mai importantă unealtă în atingerea succesului, depăşind de departe puterea talentului şi a resurselor. O atitudine ambiţioasă duce către satisfacţie şi succes, indiferent de obstacolele întâmpinate pe parcurs.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mi-ar plăcea ca începuturile să fie uşoare şi să am mai mult timp pentru hobby-uri. Implicarea recentă de 100% în businessul familiei şi dorinţa de a acumula o mare cantitate de informaţii noi mă ţine predominant la sediul nostru din Râmnicu-Vâlcea.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO