Profesii

Povestea tânărului de 33 de ani cu una dintre cele mai rapide ascensiuni din cadrul Deloitte

Povestea tânărului de 33 de ani cu una dintre cele mai...

Autor: Business Magazin

23.08.2014, 10:50 754

Vlad Boeriu a aplicat în anul 2004  la Deloitte pentru un post de consultant junior în cadrul departamentului de taxe. Şi-a început cariera de consultant fiscal luând o decizie care avea să îi marcheze evoluţia: “Cea mai notabilă decizie a mea de când m-am alăturat companiei a fost înfiinţarea şi dezvoltarea unui departament specializat pentru servicii de raportare fiscală (întocmire de declaraţii fiscale, asistenţă în vederea obţinerii rambursărilor de TVA)”, acest pas însemnând atât specializarea unor membri ai echipei, cât şi implementarea de noi proceduri.

Meritele lui au fost recunoscute în cadrul firmei, astfel că i s-a oferit şansa unei experienţe internaţionale şi a fost detaşat pentru un an la biroul Deloitte din Bulgaria. Vlad Boeriu a fost promovat ca manager în 2013, ascensiunea sa fiind una dintre cele mai rapide din cadrul Deloitte. În prezent, managerul coordonează o echipă de 25 de consultanţi specializaţi în legislaţia fiscală indirectă (TVA, taxe vamale, accize, taxe de mediu).

Citiţi mai mult pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO