Profesii

Project1, companie de pe piaţa de amenajări de birouri, l-a numit pe Cosmin Ionescu, fostul Managing Director DHL Freight România, Serbia, Croaţia, Slovenia în funcţia de CEO

Project1, companie de pe piaţa de amenajări de birouri,...

Autor: Roxana Rosu

05.07.2021, 15:05 792

Project1, companie de pe piaţa de amenajări de birouri, l-a numit pe Cosmin Ionescu, fostul Managing Director DHL Freight România, Serbia, Croaţia, Slovenia în funcţia de CEO.

În vârstă de 51 de ani, Cosmin Ionescu a activat timp de 12 ani în funcţia de Managing Director al DHL Freight pentru piaţa din România, rolul său fiind extins în ultimii patru ani şi pentru alte trei ţări din regiune: Serbia, Croaţia şi Slovenia.

El are o experienţă internaţională de peste 20 de ani.

Cosmin Ionescu a urmat studii în managementul afacerilor în Grecia şi Germania la instituţii cum este European Business School din Frankfurt şi a continuat să se perfecţioneze prin cursuri de specializare precum modulul de management al Harvard University.

„Mă bucur să mă alături unei echipe care a reuşit să demonstreze într-un timp atât de scurt că o direcţie ambiţioasă şi atenţia obsesivă la detalii şi la nevoile clientului fac diferenţa pe o piaţă deja matură. Împărtăşesc viziunea şi valorile Project1 şi sunt pregătit să pun umărul, alături de cei trei parteneri activi, la dezvoltarea continuă şi accelerată a companiei.” spune Cosmin Ionescu, Chief Executive Officer Project1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO