Profesii

Provident Financial România are un nou director general, Florin Bâlcan, primul român pus la conducerea companiei

Provident Financial România are un nou director general,...

Autor: Roxana Rosu

09.04.2019, 12:36 367

Grupul britanic International Personal Finance (IPF) l-a numit pe Florin Bâlcan la conducerea diviziei din România, în locul lui Viktor Boczán, noul manager fiind primul român care preia funcţia de director general.

Viktor Boczán a condus afacerea din România în ultimii 4 ani şi jumătate şi  va prelua funcţia de director general al businessului IPF din Cehia.

Din noua sa poziţie, Florin Bâlcan, 42 de ani, va continua dezvoltarea strategică şi operaţională a Provident pe plan local şi consolidarea poziţiei pe piaţa creditelor de consum.

Noul director general lucrează în cadrul companiei din aprilie 2015, ca Director Regional de Risc pentru România şi Ungaria. Cu o experienţă anterioară de peste 17 ani, acumulată în cadrul unor respectate companii multinaţionale din domeniul financiar-bancar, el a ocupat diverse funcţii de conducere în Citibank România, Citibank Cehia şi PwC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO