• Leu / EUR4.7354
  • Leu / GBP5.3426
  • Leu / USD4.2876
Profesii

Psihoterapeutul Irvin Yalom, autorul cărţilor “Minciuni pe canapea” şi “Plânsul lui Nietzsche”, va avea o videoconferinţă în România

Psihoterapeutul Irvin Yalom, autorul cărţilor “Minciuni pe canapea” şi “Plânsul lui Nietzsche”, va avea o videoconferinţă în România

Autor: Adelina Mihai

19 oct 2015 775
Profesorul american Irvin Yalom, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti din lume în domeniul psihoterapiei, va participa la o dezbatere în cadrul unei conferinţe organizate la Cluj pe 18 noiembrie de către organizaţiile Centrul pentru Iniţiative Sociale IMPROVE şi House of Happy Living. El nu va fi prezent la dezbatere, dar va comunica cu participanţii prin intermediul unei videoconferinţe.

Yalom, 84 de ani, este cunoscut ca autor de bestselleruri în domeniul psihoterapiei, printre cele mai cunoscute cărţi publicate şi în România fiind “Minciuni pe canapea”, “Plânsul lui Nietzsche”, “Privind soarele în faţă” sau “Mama şi sensul vieţii”. În cărţile sale, Yalom abordează probleme frecvent întâlnite în rândul pacienţilor săi, precum frica faţă de moarte sau sensul existenţei umane. De asemenea, el are o contribuţie semnificativă în domeniul psihoterpiei, în special în domeniul practicilor terapiei de grup (este, de asemenea, autor al cărţilor “Tratat de psihoterapie de grup” şi “Darul psihoterapiei”).

Conferinţa Internaţională “Cu dr. Irvin D. Yalom despre Misterul descoperirii sensului” este organizată la Cinema “Florin Piersic” din Cluj Napoca.

Doctor în medicină, Yalom este şi profesor emerit la Universitatea Stanford din SUA. El va intra în transmisiune directă cu românii, prin videoconferinţă S.U.A. - România şi “va expune viziunea sa cu privire la modalităţile prin care ne putem descoperi sensul în viaţă, lucru care ne ajută să trăim liber şi asumat”, potrivit organizatorilor.

Cei interesaţi se pot înscrie pe website-ul Conferinţei Internaţionale „Cu dr. Irvin D. Yalom despre Misterul descoperirii sensului”, accesând link-ul .

 
 
 
 
 
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7354
Diferență: 0,0042
Ieri: 4.7352
Azi: 4.2876
Diferență: -0,2397
Ieri: 4.2979
Azi: 5.3426
Diferență: 0,259
Ieri: 5.3288
Azi: 4.3067
Diferență: -0,3678
Ieri: 4.3226