PwC România: Luca Martini este noul şef pentru departamentul de consultanţă pentru afaceri şi tranzacţii pentru zona Europei de Sud-Est, regiune din care face parte şi România

22 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

PwC România, unul dintre cei mai puternici jucători din zona de consultanţă şi audit, va avea începând cu luna viitoare un nou lider pentru departamentul de consultanţă pentru afaceri şi tranzacţii pentru zona Europei de Sud-Est, regiunea din care face parte şi România, în persoana lui Luca Martini.

Acesta îl înlocuieşte pe britanicul Edward Macnamara care a condus echipa în ultimii doi ani şi care se va concentra pe proiecte de restructurare a afacerilor la nivel global în cadrul PwC. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.06.2018

 
Cuvinte cheie:
romania
, consultanta
, pwc
, afaceri
, departament
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide