Profesii

Radu Diaconu preia conducerea firmei de avocatură Radu şi Asociaţii SPRL, afiliată EY România, de la Dragoş Radu, cel care a condus societatea în ultimii opt ani

Radu Diaconu

Radu Diaconu

Autor: Cristina Bellu

09.11.2020, 12:05 440

Firma de avocatură Radu şi Asociaţii SPRL, afiliată EY România, anunţă numirea lui Radu Diaconu la conducerea practicii de consultanţă juridică a societăţii. El a preluat funcţia de la Dragoş Radu, cel care a condus în ultimii opt ani echipa formată din 45 de avocaţi specializaţi în consultanţă juridică şi litigii din cadrul casei de avocatură.

Radu Diaconu face parte din echipa Radu şi Asociaţii din 2013 şi a devenit partener asociat în 2017.

Având studii juridice şi economice, inclusiv un doctorat în reglementarea instituţiilor financiare, expertiza lui Radu Diaconu acoperă atât zona de fuziuni şi achiziţii, cât şi pe cea a operaţiunilor de finanţare, oferind de-a lungul timpului asistenţă juridică în numeroase domenii precum industrie, energie, sectorul financiar, real estate şi FMCG.

Radu şi Asociaţii SPRL este o societate de avocaţi ce oferă servicii juridice care includ atât servicii de consultanţă juridică cât şi asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată, având o practică importantă de controverse şi dispute fiscale.

Firma este membră a societăţilor din grupul Ernst & Young Global Ltd şi face parte din reţeaua globală EY Law, aflată în plină expansiune, în cadrul căreia lucrează peste 2400 de avocaţi în mai mult de 80 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO