Profesii

Radu Hanga, preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti, demisionează din Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia

Radu Hanga, preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti,...

Autor: Liviu Popescu

05.05.2020, 17:31 206

Radu Hanga, preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), a demisionat din funcţia de administrator al Consiliului de Administraţie al SIF Oltenia (SIF5), se arată într-un raport la bursă.

“Societatea de Investiţii Financiare Oltenia S.A. aduce la cunoştinţa investitorilor ca Radu Hanga, membru neexecutiv al Consiliului de Administraţie al S.I.F. Oltenia S.A. şi-a înaintat demisia din această funcţie, începând cu data de 04.05.2020”, se arată la bursă.

SIF Oltenia este suspendată de la tranzacţionare întrucât Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) ar fi început o investigaţie cu privire la cea mai recentă AGA a societăţii întrucât unii investitori ar fi fost opriţi să participe la şedinţă.

SIF Oltenia are 1,2 miliarde de lei capitalizare şi este condusă de Tudor Ciurezu, unul dintre veteranii SIF-urilor din România. De la începutul anului SIF 5 are minus 18%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO