Remus Borza, numit preşedinte al grupului Polisano cu un mandat de un an

19 aug 2014 Autor: Ioana David

Remus Borza, preşedinte al Polisano: Expertiza managerială mă recomandă. Principiile de management sunt universal valabile

Avocatul Remus Borza a fost numit preşedintele Po­lisano, un grup de 17 firme cu activităţi în principal în in­dustria medicamentelor, care anul trecut a realizat afa­ceri de peste 350 mil. euro şi care a fost dezvoltat de omul de afaceri Ilie Vonica, care a decedat în urmă cu două luni.
 
„Urmează ca joi să plec la Sibiu (unde are sediul gru­pul Polisano – n.red.), iar luni voi fi prezentat oficial. În două-trei săptămâni vom inaugura oficial spitalul (al doilea al grupului – n.red.), care niciodată nu a fost inau­gurat şi care până la finalul anului va fi operaţional în pro­porţie de 100%. (…) Vreau să duc aceste firme acolo unde le-a visat Ilie. Vor urma evaluări ale echipei de mana­gement. Este posibil să aduc şi manageri noi“, a spus Remus Borza.
 
Avocatul Remus Borza, care deţine casa de avocatură Borza şi Asociaţii şi firma de insolvenţă Euro Insol, afirmă că principala sa respon-sa­bilitate va fi să gireze manage­mentul opera­ţiunilor Polisano, grup dezvoltat în jurul distri­buitorului de medicamente cu acelaşi nume care anul trecut a realizat o cifră de afaceri de 330 mil. euro.
 
Borza mai spune că ana­li­zea­ză fiecare firmă din grup, scopul fiind îmbunătă­ţirea in­dica­torilor financiari. Man­da­tul său de preşedinte este de un an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.08.2014

 
Cuvinte cheie:
remus borza
, presedinte
, numire
, mandat
, medicamente
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide