Profesii

Reprezentanţi medicali şi librari: unde vor să mai muncească românii

Reprezentanţi medicali şi librari: unde vor să mai muncească românii

Autor: Simona SIMIONESCU

03.04.2011, 17:53 61

Peste 7.000 de absolvenţi de Medicină şi Farmacie candideazăpentru zece posturi de reprezentanţi medicali la Antibiotice SA.Concurenţă acerbă este şi la librăria Cărtureşti. Aproximativ 2.260de persoane se bat pentru un loc de librar.

Marius T. (25 de ani) a absolvit Medicina anul trecut şi esteunul dintre cei peste 7.173 de candidaţi care au aplicat pentru unpost de reprezentant medical la compania Antibiotice SA. În lunamartie, acesta a fost jobul cel mai dorit pe portalul de recrutareBestjobs.ro, cu cele mai multe CV-uri trimise de candidaţi,potrivit datelor furnizate pentru gândul de reprezentanţiisite-ului.

Nu orice absolvent a putut să concureze, ci numai cei cupregătire în Medicină şi Farmacie. Concurenţa este acerbă, ţinândcont că producătorul de medicamente generice oferă numai zeceposturi "cu locaţii multiple" în 17 judeţe, inclusiv Bucureşti.Asta înseamnă că pe fiecare loc candidează câte 717 persoane.

Pentru ce se bat cei peste 7.000 de candidaţi? Compania promiteun pachet salarial motivant - fără a comunica nivelul salariului -,dar şi maşină de serviciu, laptop şi telefon mobil. Citiţi mai multdespre locurile de muncă pe care se bat angajaţii din Româniape www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO