Profesii

Rezultatul revoluţiei fiscale: 5.000 de angajaţi din Sănătate ar fi pierdut la salariu sume între 186 şi 1.000 de lei

Rezultatul revoluţiei fiscale: 5.000 de angajaţi din...

Autor: Nicolae Oprea

26.02.2018, 16:14 107

„Scăderi salariale în domeniul Sănătăţii au fost înregistrate în cazul celor care au funcţii mari. Vorbim despre şefi de centre din asistenţa socială, de personalul din DSP-urilor, dar şi de cei cu funcţii de conducere. Am mai avut probleme cu directorii economici din spitale, cu directorii de îngrijiri”, a declarat, luni Leonard Bărăscu, după întâlnirea cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Potrivit şefului Sanitas, ar fi vorba de 5.000 de angajaţi din domeniul Sănătăţi care au pierdut bani la salariu de la începutul acestui an.

"În sectorul pe care îl reprezint sunt până la 5.000 de persoane care au pierdut bani la salariu, cu sume cuprinse între 186 şi 1.000 de lei", a explicat Bărăscu.

La consiliul CNSRL Frăţia a participat şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, care a susţinut, la finalul întâlnirii cu sindicaliştii, că Parlamentul va trece Ordonanţa privind transferul contribuţiilor de la angajator la angajat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO