Profesii

Robert Maftei a fost numit director comercial al Arval România, companie specializată în leasing operaţional. Andrei Biro, fostul director, a fost promovat la Arval Finlanda

Robert Maftei

Robert Maftei

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.11.2019, 20:05 894

Funcţia de director comercial al Arval România a fost ocupată în ultimii zece ani de Andrei Biro, care în prezent a fost promovat în funcţia de general manager al Arval Finlanda.

Robert Maftei, cu experienţă în sectorul bancar şi leasing, a fost numit director comercial al Arval România, companie specializată în leasingul operaţional full service pentru vehicule, deţinută de francezii de la BNP Paribas.

„Piaţa din România oferă oportunităţi permanente de a dezvolta trendurile mobilităţii globale, mai ales acum când focusul se orientează către tehnologiile cu impact redus asupra mediului. Mai mult, considerăm că Robert Maftei va avea un rol important în continuarea eforturilor noastre de digitalizare a managementului flotelor şi livrarea celor mai bune servicii clienţilor noştri“, a spus Dan Boiangiu, general manager al Arval România.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO