Profesii

Robert Popescu, cel mai puternic executiv din pharma, pleacă după 10 ani de la conducerea A&D Pharma

Robert Popescu, cel mai puternic executiv din pharma,...

Autor: Ştefan Stan

15.02.2019, 11:33 2892

Robert Popescu, executivul care a condus timp de 10 ani A&D Pharma, va pleca din companie ”cu efect imediat”, ca urmare a integrării A&D Pharma în Dr.Max Group, potrivit unui anunţ al companiei.

Până la momentul în care un nou CEO va fi numit, Leonardo Ferrandino – Preşedinte şi CEO Dr.Max va conduce cu titlul de interimar compania.

Timp de 10 ani, Robert Popescu a asigurat conducerea A&D Pharma, unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care reuneşte lanţurile de farmacii Sensiblu şi Punkt, distribuitorul de medicamente Mediplus şi A&D Pharma Marketing&Sales.

„Îi mulţumim lui Robert Popescu pentru dedicarea şi determinarea cu care a condus Grupul A&D Pharma. Dr.Max îşi ia angajamentul ca prin intermediul unui plan ambiţios de investiţie ce are în vedere angajaţii, farmaciile, tehnologia şi lanţul de aprovizionare să continue dezvoltarea Grupului A&D Pharma.  Totodată, ne luăm angajamentul de a fi mereu alături de pacienţii din România.’’ – a declarat Leonardo Ferrandino – Preşedinte şi CEO Dr.Max Group.

Dr. Max a intrat pe piaţa românească în urmă cu doi ani şi astăzi îşi desfăşoară activitatea în 8 ţări din Europa (Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Italia, Serbia, Ungaria şi Bulgaria) cu peste 2.100 farmacii,  venituri de 2.7 miliarde euro şi peste 15.500 angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO