România este o „şcoală“ bună pentru manageri. Cinci executivi au fost promovaţi pe poziţii regionale sau au preluat mandate pe pieţe mai puternice

29 iun 2018 Autor: Cristina Rosca

Piaţa locală este văzută ca o rampă de lansare importantă pentru managerii români şi străini care reuşesc să plece pe poziţii mai puternice sau pe pieţe mai dezvoltate pentru a-şi consolida cariera. Cele mai bune exemple sunt executivii unor companii precum L’Oreal (cosmetice), Selgros (comerţ modern), Deichmann (retail încălţăminte), Puratos (producţie ingrediente) şi Coca-Cola HBC (FMCG).

Executivii români şi străini au reuşit să îşi majoreze busines­su­rile pe care le-au condus pe pia­ţa lo­cală sau au reuşit să imple­men­teze aici programe care apoi au fost replicate pe alte pieţe. Rezulta­tele i-au ajutat pe aceştia să fie promovaţi la nivel regional sau pe pieţe mai puternice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.06.2018

 
Cuvinte cheie:
piata
, executivi
, manageri
, romania
, preluare
, mandate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide