Profesii

Rudolf Vizental, platforma ROCA: Investiţi în România pentru că este un teren fertil. Cheia dezvoltării ţării stă în 5.000 de companii

Rudolf Vizental, platforma ROCA

Rudolf Vizental, platforma ROCA

Autor: Georgiana Mihalache

02.04.2018, 17:46 739

Companiile ar trebuie să investească în România pentru că ţara are o mare resursă neexploatată şi anume companiile mici, crede Rudolf Vizental, CEO al ROCA, prima platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate care îşi propune să contribuie la însănătoşirea mediului de afaceri.

„Ar trebui să investim în România pentru că e un teren fertil si pentru că e o mare resursă neexploatată. Primele 1.000 de companii acoperă 50% din ce se produce în  România. Următoarele 1.500 de companii acoperă încă 40%. Resursa neexploatată stă în următoarele 5.000 de companii, acolo e cheia şi potenţialul real de creştere”, a declarat managerul în cadrul conferinţei ZF Investiţi în România.

„Când vorbim de investiţii, nu luăm în calcul investiţiile româneşti în alte companii româneşti pentru că astfel am rezolva o mare barieră culturală. Antreprenorii români au oportunitatea de a investi în România.

Soluţia pentru dezvoltare vine din interior. Cred în banii româneşti pentru companii româneşti, care pot să aducă valoare adaugată”, a adăugat el.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO