Profesii

Schimbare la vârful PwC după 11 ani: Ionuţ Simion îi ia locul lui Vasile Iuga la conducerea firmei de consultanţă

Ionuţ Simion

Ionuţ Simion

Autor: Ioana David

23.04.2015, 12:14 2998

Firma de consultanţă PwC România l-a numit de la 1 iulie 2015 pe Ionuţ Simion în poziţia de country managing partner, funcţie deţinută anterior de către Vasile Iuga, care va continua în poziţia de cluster leader al PwC în Europa de Sud-Est. Vasile Iuga a condus firma de consultanţă în ultimii 11 ani.

„Încep această nouă etapă într-un moment în care economia globală şi consultanţa se schimbă în mod fundamental şi cu viteza internetului.  Principalul obiectiv pe care mi-l propun este legat de leadership în piaţă, pentru firmă, dar şi pentru clienţii noştri, atât din sectorul privat, cât şi din cel public”, a spus Ionuţ Simion.

Ionuţ Simion lucrează în cadrul PwC România în 2000 şi a devenit partener în cadrul Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică al PwC România în anul 2007. Experienţa sa acumulată a fost în domeniul preţurilor de transfer, în structurarea fiscală internaţională, precum şi în proiecte de fuziuni şi achiziţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO