Profesii

Sergiu Neguţ, business angel, business growth consultant Maastricht School of Management: „Românii sunt inventivi, dar au o educaţie de business mai slabă”

Sergiu Neguţ, business angel, business growth consultant...

Autor: Georgiana Mihalache

01.11.2018, 10:19 319

Antreprenorii români sunt inventivi şi riscă mai mult decât occidentalii, dar au o educaţie de business mai slabă şi nu au avut acces la experienţe în business, susţine Sergiu Neguţ, business angel, business growth consultant Maastricht School of Management, prezent la evenimentul Forumul investitorilor în francize, organizat de Ziarul Financiar împreună cu Francize.ro.

„Romanii au dezinvoltura care se manifestă acum prin faptul că oamenii sunt inventivi, vor să facă lucruri au toleranţă la risc mai mare decât occidentalii. Avem o educaţie de business mai slabă, reflexe de business mai slabe. Depinde prin ce mediu te învârţi. Dacă vrei o carieră de antreprenor, trebuie să interacţionezi cu antreprenorii să vezi cum se pune problema”, a spus Sergiu Neguţ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO