Profesii

Şi-a început afacerea când era adolescent într-un apartament din Bucureşti şi acum vinde de 14 milioane de euro

Şi-a început afacerea când era adolescent într-un...

Autor: Ioana Matei

17.01.2015, 09:58 6281

Vonino, unul dintre cei mai noi jucători de pe piaţa tabletelor şi smartphone-urilor din România,  a vândut în  2014 150.000 de tablete pe piaţa locală. Advanced Technology, firma care distribuie brandul american pe piaţa autohtonă, a ajuns astfel la venituri de aproximativ 14  milioane de euro.

Compania  a ajuns la o cotă de piaţă de 14-15% în zona de tablete, crescând cu aproximativ 10% faţă de anul 2013. „Dacă în 2014 ne-am concentrat pe o creştere foarte bună în zona de tablete, deşi am lansat şi câteva modele de telefoane inteligente, pentru 2015 ţintim o dezvoltare pe toată gama de produse. Astfel, avem ca obiective principale păstrarea poziţiei de top pe piaţa de tablete şi creşterea agresivă pe segmentul smartphone-urilor”, a declarat Dragoş Vasile, director executiv al Vonino (foto)

Dragoş şi Răzvan Vasile au început să „tatoneze“ ideea de antreprenoriat încă de dinainte de a deveni majori, potrivit unui interviu acordat anul trecut Ziarului Financiar. 

Citiţi articolul integral pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO