Profesii

Simona Halep a ajuns în ţară cu trofeul de la turneul de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns în ţară cu trofeul de la turneul...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

11.06.2018, 16:28 342

Liderul WTA Simona Halep a aterizat, luni, pe aeroportul "Henri Coandă", aducând trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros, primul turneu de Mare Şlem pe care l-a câştigat românca în cariera sa.

Simona Halep a ajuns pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, urmând să fie primită, la Salonul Oficial, de către ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, dar şi de preşedintele FRT, George Cosac.

Luni seară, pe Arena Naţională, va fi organizată o ceremonie în care Simona Halep va prezenta trofeul pe care l-a câştigat la Roland Garros.

"Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toţi, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează mâine (luni -n.r.), 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Naţională, în faţă zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros! Toţi cei care vor să o vadă pe marea noastră campioană sunt aşteptaţi la Arena Naţională!", reiese dintr-o informare a Primăriei Capitalei.

Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin şi Basarabiei, intrarea fiind liberă.

Liderul WTA, Simona Halep, a câştigat primul său turneu de Mare Şlem din carieră, sâmbătă, după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO