Profesii

Simona Halep, internată pentru deshidratare după finala de la Australian Open

Simona Halep, internată pentru deshidratare după finala...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

28.01.2018, 12:23 480

Jucătoarea Simona Halep a fost internată pentru deshidratare după finala jucată sâmbătă la Australian Open, dar a fost externată duminică dimineaţă, informează ESPN Tenis.

Publicaţia spaniolă anunţă că Simona a fost internată sâmbătă seară şi externată patru ore mai târziu. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu Halep pe perfuzii.

"După finală, Simona Halep a trebuit să fie internată pentru deshidratare. Jucătoarea română de tenis a fost externată şi este într-o stare foarte bună", se precizează într-o postare pe pagina de Twitter ESPN Tenis.

Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, în două ore şi 50 de minute de joc, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, în finala de la Australian Open. Efortul depus de-a lungul întregului turneu de la Australian Open a marcat-o pe sportiva din Constanţa. În timpul finalei, Halep a cerut intervenţia echipei medicale, iar tensiunea i-a fost măsurată pe teren.

În urma succesului de la Melbourne, Wozniacki a detronat-o pe româncă şi din fruntea ierarhiei mondiale. A fost a treia finală de Grand Slam pierdută de Halep, după cele de la Roland Garros, din 2014 şi 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO