Profesii

Soluţia ministerului de Interne la scandalul de săptămâna trecută: Carmen Dan anunţă creşterea salariilor poliţiştilor cu 10% şi angajarea a 4.000 de persoane

Soluţia ministerului de Interne la scandalul de...

Autor: Andreea Traicu

31.07.2017, 10:21 2119

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, luni, că salariul poliţiştilor va creşte cu 10%, urmând a fi angajate în sistem în jur de 4.000 de persoane. 

Ministrul Afacerilor Interne a anunţat creşterea cu 10% a salariilor poliţiştilor, pentru a echilibra veniturile poliţiştilor cu cele ale militarilor.

"Am avut săptămâna trecută discuţii cu premierul şi ministrul de Finanţe şi în acest moment avem în plan un act normativ pentru ca şi poliţiştilor să le crească salariul cu 10%", a spus Carmen Dan.

"Am discutat cu premierul şi sunt discuţii să aducem în sistem 4.000 de angajaţi în perioada următoare şi să intervenim pentru dotarea cu echipamente de intervenţie, în primul rând a poliţiştilor de ordine publică", a mai spus ministrul.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO