Profesii

Sorin Scîntei este noul manager al mallului AFI Cotroceni. El a fost „vânat” de la NEPI

Sorin Scîntei este noul manager al mallului AFI...
07.09.2015, 17:35 5748

Compania israeliană AFI Europe l-a recrutat în funcţia de manager al mallului AFI Palace Cotroceni din Capitală pe Sorin Scîntei, românul care preluase anul trecut conducerea Mega Mall din Bucureşti, complexul comercial dezvoltat de grupul sud-african NEPI.

Sorin Scîntei a stat mai puţin de un an la conducerea Mega Mall, anterior el conducând timp de şase ani mallul City Park din Constanţa.

Numirea românului la conducerea mallului vine după ce la începutul lunii iulie David Hay, CEO AFI Europe Ro­mania, a fost numit manager al diviziei de mall-uri AFI Palace. David Hay a preluat conducerea mallurilor de la Israel Vizel, israelianul care a condus timp de aproape opt ani divizia locală de malluri din cadrul companiei AFI şi care a fost artizanul dezvoltării centrului comercial AFI Palace Cotroceni.

"Atunci când vom numi pe cineva la conducerea AFI Palace Cotroceni vom anunţa public", spune David Hay. 

Scîntei a emigrat în Israel, unde a studiat la Univer­sitatea din Haifa şi a lucrat în industria hotelieră pentru grupul Africa Israel, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti. El s-a întors în România la începutul lui 2009 pentru a prelua conducerea mallului City Park din Constanţa dezvoltat de grupul israelian Neocity şi vândut pentru 81 mil. euro către NEPI.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO