Profesii

Startupul Planable, care a dezvoltat o soluţie de colaborare pentru echipele de social media, o numeşte pe Miruna Dragomir în funcţia de Chief Marketing Officer

Startupul Planable, care a dezvoltat o soluţie de...

Autor: Cristina Bellu

26.05.2021, 12:19 1161

Planable, un start-up cu birouri în Bucureşti şi în Chişinău (Republica Moldova), care a dezvoltat o soluţie de colaborare pentru echipele de social media, a numit-o pe Miruna Dragomir în funcţia de Chief Marketing Officer, după ce timp de trei ani a ocupat poziţia de Head of Marketing al aceleiaşi companii.

Din poziţia curentă, Miruna Dragomir va susţine eforturile de dezvoltare ale Planable pe zona de marketing şi va contribui la extinderea companiei.

”Miruna s-a alăturat echipei în aprilie 2018, şi a fost al doilea angajat Planable. De când a preluat eforturile de marketing, Planable a crescut de 35 de ori din punct de vedere venituri recurente. Suntem încântaţi să fie parte din echipa noastră iar contribuţiile ei sunt esenţiale pentru a creşte Planable în ritmul pe care ni-l dorim”, spune Xenia Muntean, CEO şi co-fondator Planable.

Înainte de a se alătura Planable, Miruna Dragomir a făcut parte din echipa de marketing Uber şi echipa de social media la Oracle.

Cea mai semnificativă experienţă deţinută de Miruna Dragomir este în Growth Marketing cu accent pe Conversion Rate Optimization.

Planable e o platformă de colaborare unde membrii echipelor de marketing pot crea, aproba şi planifica tot conţinutul pentru social media. Produsul este folosit de peste 5.000 de echipe de marketing de la companii precum Hyundai, Viber, Christian Louboutin, şi Organizaţia Naţiunilor Unite. Planable este primul startup românesc accelerat de Techstars, Fribourg Capital, GapMinder VC şi Angular Ventures.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO