Profesii

Stelian Bogza, Benefit Online: Până la 28 de ani, partea salarială cântăreşte peste 50% din decizia de a părăsi un job

Autor: Greta Bogdan

29.07.2015, 15:56 1287

Adrian Sârbu şi Stelian Bogza şi-au creat propria platformă online, Benefit Online, pentru angajaţii care aleg beneficiile extrasalariale şi colaborează în prezent cu 22 de firme şi peste 7000 de angajaţi, au spus cei doi antreprenori, la emisiunea de business ZF Live.

“Compania noastră vine cu un buget pe care îl personalizează pentru fiecare angajat în funcţie de mai mulţi factori, precum istoricul său companie, iar angajatul, în limita acelui buget, vine cu opţiunea lui”, a spus Adrian Sârbu. După ce au ocupat poziţii de conducere în diferite firme până la 30 de ani, cei doi s-au gândit să înceapă o colaborare şi să-şi deschidă propria afacere. “Am lucrat aproape 10 ani în banking, iar prima data am lucrat la BancPost, în 2005. Nu mi-am căutat niciodată job, ci a venit câte o oportunitate pentru mine pe care am cântărit-o şi am văzut dacă sună mai bine faţă de ceea ce făceam eu în momentul respectiv”, a spus Stelian Bogza.

Cei doi sunt de părere că până la 28 de ani partea salarială cântăreşte peste 50% din decizia de a părăsi un job. “Creşterea salarială vine odată cu creşterea profesională. Nu trebuie să pleci niciodată strict pentru o creştere salarială, ci pentru o poziţie mai bună care să vină, automat, şi cu o creştere salarială mai bună”, a spus Adrian Sârbu la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO