Profesii

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, anunţă că va majora salariile în medie cu 12% pentru cei 3.000 de angajaţi din agenţii

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din...

Autor: Robert Manea

15.11.2022, 17:53 343

Grupul Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din  România, anunţă creşteri salariale în medie de 12% pentru cei peste 3.000 de angajaţi de retail de pe teritoriul României, începând cu luna noiembrie.

Salariaţii Superbet eligibili vor beneficia şi de o primă trimestrială, cât şi un „bonus de primă depunere”, în valoare de 200 lei brut, pentru fiecare cont online nou de client care va fi activat cu ajutorul lor.  

În afara salariului şi a posibilităţii de a beneficia de prima trimestrială, angajaţii Superbet primesc tichete de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de sporuri.

Superbet Group are în total peste 4.500 de angajaţi, dintre care aproximativ 3.000 de persoane lucrează în retail, în cele peste 1.000 de agenţii existente la nivelul ţării.

Grupul este prezent în 10 ţări, cele mai importante pieţe fiind în România, Belgia şi Polonia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO