Profesii

Târgul de joburi Angajatori de Top se mută în online, în contextul crizei coronavirusului

Târgul de joburi Angajatori de Top se mută în online,...

Autor: Ramona Cornea

14.03.2020, 16:54 245

Târgul de carieră Angajatori de Top se va muta în mediul online pentru a respecta recomandările de protecţie împotriva noului coronavirus, anunţă compania Catalyst Solutions, organizatorul evenimentului.

„Ne bucurăm că cei mai mulţi angajatori au reacţionat pozitiv, înteleg contextul actual şi susţin desfăşurarea în mediul online a evenimentului. Decizia noastră este valabilă pentru toate cele trei ediţii din Bucureşti, Timişoara şi Constanţa”, spune Dragoş Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions.

Astfel, în Timişoara ediţia online a târgului Angajatori de Top va avea loc în perioada 20 martie – 20 aprilie, în Bucureşti va avea loc între 27 martie şi 27 aprilie, iar în Constanţa evenimentul va organizat între 11 aprilie şi 11 mai.

Criza COVID-19 LIVE TEXT: Sâmbătă, 14 martie, a 18-a zi de coronavirus în România. Ce se întâmplă în ţară şi în străinătate, actualizare la minut  

Ediţiile online din această primavară ale evenimentului vor reuni 200 de companii care oferă peste 10.000 oportunităţi de carieră în domenii precum: Contabilitate-Finanţe, Customer-Suport, IT&C, Inginerie, Achiziţii-Logistică, Vânzări, Resurse Umane, Marketing&PR etc.

“Ne aşteaptăm ca numărul de participanţi la ediţia din primăvară Angajatori de TOP online să depăşească 220.000 de candidaţi: 120.000 de candidaţi în Bucureşti, peste 50.000 în Timişoara şi 50.000 în Constanţa. Credem că evenimentul va fi în acest format relevant şi pentru categoriile de candidaţi care nu puteau participa la ediţiile fizice: studenţi care studiază în afara ţării, candidaţi care doresc să se reloce, sau cei care din alte motive nu se pot deplasa“, adăugat Dragoş Gheban.

Echipa Angajatori de Top a dezvoltat o serie de funcţionalităţi avansate pe site-ul de carieră hipo.ro care permit desfăşurarea ediţiilor online. Participarea la Angajatori de Top Virtual este gratuită. Pentru a aplica, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont pe site-ul Hipo.ro. Filtrele de căutare de pe site afişează oportunităţile de carieră în funcţie de domeniul şi oraşul de interes.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO