Profesii

Tarom are trei membri noi în Consiliul de Administraţie numiţi de Adunarea Generală a Acţionarilor

Tarom are trei membri noi în Consiliul de Administraţie...

Autor: Mediafax

21.01.2021, 17:52 923

Consiliul de Administraţie al Tarom are trei membri noi numiţi de Adunarea Generală a Acţionarilor. Cel mai tânăr are 28 de ani, iar ceilalţi puţin peste 30. Nou-veniţii sunt Bunea Cătălin, Alexandru Moglan şi Ţîra-Rădulescu Costin

Bunea Cătălin are o licenţă de pilot comercial pe care a dobândit-o la şcoala de pilotaj de la Constanţa, Regional Air Services. El a început toamna trecută un master în Inginerie Spaţială la Politehnică. Tot la Univeristatea Politehnică a terminat în 2017 Facultatea de Antreprenoriat. Potrivit CV-ul său publicat pe site-ul Tarom, Bunea Cătălin a mai participat la cursuri de câteva zile în Olanda, Spania şi Suedia şi a făcut un internship de 3 luni la CNIPMMR (Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii). El a muncit ca pilot 16 luni la Ryanair şi Royal Air Monaco, aceasta fiind singura sa experienţă profesională.

Ţîra-Rădulescu Costin fost bancher 8 ani de zile, potrivit cv-ului său, iar în ultimii doi ani a lucrat în ”diferite start-up-uri”. La capitolul studii, Ţîra-Rădulescu a menţionat că a terminat Facultatea de Economie la Universitatea Româno-Americană în 2010.

Moglan Alexandru a terminat Administrarea Afacerilor în limba engleză la ASE în 2007 şi mai are un master la Milano, terminat în 2013. În prezent, el mai este şi Senior Business Value Expert la Oracle din martie 2019. În experienţa sa mai menţionează diferite posturi în cadrul unor companii de audit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO