Profesii

Ţiriac a recrutat un executiv de la Skanska pentru a conduce dezvoltarea birourilor din Piaţa Victoriei

Ţiriac a recrutat un executiv de la Skanska pentru a...

Autor: Bogdan Alecu

26.05.2020, 16:10 3767

Răzvan Enache a preluat luna aceasta funcţa de CEO al Ţiriac Imobiliare, divizia de dezvoltare imobiliară a Grupului Ţiriac. El anterior a deţinut timp de aproape cinci ani funcţia de project manager în cadrul Skanska România, iar între 2013 şi 2015 a fost head of real estate în cadrul BCR, coleg la acea vreme cu Bogdan Cernescu, fostul CEO al Ţiriac Imobiliare, care a revenit la BCR în luna martie a acestui an.

Misiunea lui Răzvan Enache este de a livra clădirea Ţiriac Tower dezvoltată în Piaţa Victoriei. În prezent structura clădirii este gata şi a început montarea faţadei. De asemenea, următorul pas îl reprezintă demararea proiectului de pe Calea Giuleşti, de la celebrul turn de teste pentru lifturi.

Compania Ţiriac Imobiliare a fost desemnată câştigătoare la categoria Office Developer of the year în cadrul celei de-a 15 ediţie a Galei South Eastern Europe Real Estate Awards.

Ţiriac Imobiliare a fost nominalizată la două categorii: Office Developer şi Future project cu Ţiriac Tower, clădirea de birori care se construieşte pe Şoseaua Buzeşti, în Centrul de Business al Capitalei.

„Experienţă echipei, muncă susţinută şi dorinţa de a continuă pentru a ne respectă termenele asumate în faţă clienţilor au fost răsplătite de industrie prin această distincţie, Office Developer of the year. Este mai mult decât un premiu. Este o motivaţie. Este o validare a valorii profesionale şi dedicării oamenilor care lucrează în această companie. ’’ a declarat Răzvan Enache, Managing Director, Ţiriac Imobiliare.

Nominalizarea la categoria Future project a avut în vedere Ţiriac Tower, o clădire de birouri cu 12 etaje şi 5 nivele de parcare subterană, de 16.427 metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, în zona Piaţă Victoria, a cărei structură a fost finalizată în această lună.

Totodată, Bogdan Cernescu, a fost desemnat de către juriu Omul anului în imobiliare în cadrul aceleiaşi Gale, pentru muncă şi implicarea în operaţiunile de real estate ale companiei.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO