Profesii

Ţiriac a recrutat un executiv de la Skanska pentru a conduce dezvoltarea birourilor din Piaţa Victoriei

Ţiriac a recrutat un executiv de la Skanska pentru a conduce dezvoltarea birourilor din Piaţa Victoriei

Autor: Bogdan Alecu

26.05.2020, 16:10 3458

Răzvan Enache a preluat luna aceasta funcţa de CEO al Ţiriac Imobiliare, divizia de dezvoltare imobiliară a Grupului Ţiriac. El anterior a deţinut timp de aproape cinci ani funcţia de project manager în cadrul Skanska România, iar între 2013 şi 2015 a fost head of real estate în cadrul BCR, coleg la acea vreme cu Bogdan Cernescu, fostul CEO al Ţiriac Imobiliare, care a revenit la BCR în luna martie a acestui an.

Misiunea lui Răzvan Enache este de a livra clădirea Ţiriac Tower dezvoltată în Piaţa Victoriei. În prezent structura clădirii este gata şi a început montarea faţadei. De asemenea, următorul pas îl reprezintă demararea proiectului de pe Calea Giuleşti, de la celebrul turn de teste pentru lifturi.

Compania Ţiriac Imobiliare a fost desemnată câştigătoare la categoria Office Developer of the year în cadrul celei de-a 15 ediţie a Galei South Eastern Europe Real Estate Awards.

Ţiriac Imobiliare a fost nominalizată la două categorii: Office Developer şi Future project cu Ţiriac Tower, clădirea de birori care se construieşte pe Şoseaua Buzeşti, în Centrul de Business al Capitalei.

„Experienţă echipei, muncă susţinută şi dorinţa de a continuă pentru a ne respectă termenele asumate în faţă clienţilor au fost răsplătite de industrie prin această distincţie, Office Developer of the year. Este mai mult decât un premiu. Este o motivaţie. Este o validare a valorii profesionale şi dedicării oamenilor care lucrează în această companie. ’’ a declarat Răzvan Enache, Managing Director, Ţiriac Imobiliare.

Nominalizarea la categoria Future project a avut în vedere Ţiriac Tower, o clădire de birouri cu 12 etaje şi 5 nivele de parcare subterană, de 16.427 metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, în zona Piaţă Victoria, a cărei structură a fost finalizată în această lună.

Totodată, Bogdan Cernescu, a fost desemnat de către juriu Omul anului în imobiliare în cadrul aceleiaşi Gale, pentru muncă şi implicarea în operaţiunile de real estate ale companiei.

 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO