Topul facultăţilor din România care produc cei mai buni IT-işti

Comentarii (16):
marian - 24 decembrie 2013, 17:01

baieti-
cum spunea Marele profesor de analiza matematica dl STANASILA,fiecare om si aici IT-ist isi are locul lui sub soare.
Esti cu atat mai inteligent si mai pregatit cu cat iti gasesti locul tau sub soare.Toate facultatile de IT au dat ingineri de foarte buna si buna calitate.Ce conteaza acest TOP?

Gogu - 19 decembrie 2013, 12:40

cc, ești tare amuzant doar că Pascal și COBOL nu se mai fac de ani buni. Pesemne ești și tu vreun patron sau director dintr-ăla care știe el mai bine.

Manole - 19 decembrie 2013, 08:32

Acesta este un articol de promovare a People Centric.
Piata IT absoarbe orice poate sa scrie cateva linii de cod. Si e chiar amuzanta prezenta alora din Pitesti si absenta Craiovei,Oradei sau Sucevei.
In fine, arata unde e mai activ Pentalog pe piata fortei de munca,

vitanis - 19 decembrie 2013, 07:51

Ziaristii lui peste! Ca sa compari niste facultati, ar trebui sa ai niste indicatori masurabili. De exemplu ponderea celor angajati in domeniu in care s-au pregatit din total absolventi. Altfel este ca si cum ai compara oile ciobanului Gita cu telefoanele carora le face Ghita reclama. Halal profesionisti!

fadas - 18 decembrie 2013, 23:55

Slye Bye, ciudatii astia din IT iti permit tie sa scri acest comment si sa iti pui pozele de cocalar pe facebook.Asa ca gura mica !

AndreiV-oBag - 18 decembrie 2013, 22:51

um sa faci un top 10 al facultatilor care produc cei mai buni IT-isti si sa pui U.P.B pe locul 7 si U.B pe 8..... b./...documentati-va ba inainte sa vedeti ca doar 2 facultati rup totul la concursuri internationale sau studenti in afara la internship-uri, alea 2 fiind Facultatea de Automatica si Calculatoare din UPB si Facultatea Mate-Info din UB.

Adrian Munteanu - 18 decembrie 2013, 22:14

Toate comentariile de mai jos prezinta adevarul.
Cred ca DACA intrau unii de la upb sau ub pe platforma sigur gaseau un bug si articolul ar fi sunat ceva de genu "Topul facultatilor din Romania care produc cei mai buni hackeri" [insa nu se ridica platforma la nivelul necesar lor]

r - 18 decembrie 2013, 16:51

"Top-ul cel mai buni IT-isti"- pare a fi un articol facut de un om de resurse umane. E un domeniu atat de vast incat nu ai cum sa ii numesti pe toti It-isti. Sunt unii foarte buni la o chestie si praf la alta chestie. Plus ca "IT", cum zic cei de la resurse umane, se poate invata oriunde. Sunt persoane care termina facultatea de informatica si nu s-a prins nici un ; de ei. Articolele astea par scrise la modul sa mai aberam si noi putin azi.

ASE is lame - 18 decembrie 2013, 15:31

Lol, ASE cibernetică e o glumă foarte proastă. ASE-ul e praf.

cc - 18 decembrie 2013, 14:27

Studentii amintiti de c nu au gasit pe site-ul cu pricina teste de ascii/cobol/pascal....deci NU au avut cum sa participe la asa ceva :)) In schimb ii vad participand la teste de angajare in Bucuresti unde, cu mici exceptii o dau in balta rau de tot...

mihai - 18 decembrie 2013, 13:00

Pe bune? ASE-ul produce IT-sti?
Nu zic ca n-or fi la Cibernetica 10% care poate chiar stiu POO.. dar..

Octavian - 18 decembrie 2013, 12:38

Articol lipsit de profesionalism.
Nu sunt specificate facultatile din care provin studentii/absolventii. Daca din UPB au participat mai multi studenti de la Energetica, Electronica, Mecanica etc decat de la Automatica si Calculatoare, atunci topul este irelevant.
De asemenea, nu se stie daca au participat cei mai buni sau cei mai slabi studenti din universitatile respective.
Comparam mere cu pere.
Ar fi mult mai relevant un top bazat pe numarul studentilor acceptati de firme IT de top din strainatate: Google, Microsoft, Facebook, Amazon etc.

None Above - 18 decembrie 2013, 11:48

La cum evolueaza tehnologia, cu C++ or sa ajunga sa vanda gogosi in piata, la modul optimizat bineinteles, aranjate pe tava in forma de arbore binar (or B+).

Sly Bye - 18 decembrie 2013, 11:14

Bine mah, daca si aia ii facultate (Poli din Cluj). Numa' oameni ciudati pe acolo. In general toti astia din IT sunt niste ciudati.

c - 18 decembrie 2013, 11:02

Studentii din Bucuresti de la Politehnica sau Universitate nici nu au bagat in seama concursul asta. Nu au nevoie sa participe la asa ceva ca sa-si gaseasca de lucru. In provincie e alta situatie. Nici pe departe nu reprezinta topul real :)

Ion - 18 decembrie 2013, 10:02

Daca a ajuns Pentalog sa faca topul ITstilor, e clar.
La concursurile lor nu vin cei mai buni, vin cei care au nevoie de un job (de multe ori platit sub media pietei)...

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide