Profesii

Transelectrica aşteaptă CV-uri pentru postul vacant de director. Salariul lunar este de 23.500 lei

Transelectrica aşteaptă CV-uri pentru postul vacant de...

Autor: Radu Bostan

21.05.2015, 19:08 918

Transelectrica (TEL), una dintre cele mai profitabile companii de stat, caută candidaţi pentru a umple postul vacant de membru al directoratului, o poziţie remunerată cu 23.500 lei brut lunar, plus posibilitatea câştigării unor bonusuri.

Compania a selectat anterior două firme de consultanţă, Quest Advisors şi Transearch International, pentru a o ajuta în selecţia candidaţilor pentru cele două posturi libere din Directorat. Una dintre poziţii a fost ocupată între timp de Ion Smeeianu, fost şef al Poştei Române.

Quest Advisors aşteaptă dosarele de candidatură până la data de 2 iunie 2015, ora 16, în format fizic la adresa SC Quest Advisors SRL, strada Ing. Gheorghe Balş, nr. 3, et. 4, sector 1, cod poştal 011889 Bucureşti, şi în format electronic pe adresa recrutare.transelectrica@questadvisors.eu.

Transelectrica a avut anul trecut o cifră de afaceri de 2,76 miliarde de lei şi un profit net de 357,6 milioane de lei. Pe bursa de valori, transportatorul de electricitate este una dintre cele mai valoroase şi mai populare companii, cu o capitalizare de 2,1 miliarde de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO