Profesii

Un fost director din ministerul Finanţelor a fost recrutat de către PwC România, unde se va ocupa de consultanţă fiscală şi juridică

Livia Stan, Director, Servicii de Consultanţă pentru Sectorul Public, PwC România.

Livia Stan, Director, Servicii de Consultanţă pentru Sectorul Public, PwC România.

Autor: Cristina Bellu

25.01.2017, 11:14 663

Livia Stan, fost director general în cadrul Ministerului de Finanţe şi secretar general în Ministerul Sănătăţii, s-a alăturat de la începutul acestui an echipei PwC România, unde va ocupa poziţia de director în cadrul departamentului de consultanţă fiscală şi juridică şi va face parte din echipa integrată a PwC de servicii pentru sectorul public.

„Suntem în momentul de faţă la mijlocul derulării exerciţiului bugetar comunitar pentru perioda 2014-2020 şi este un bun prilej pentru a analiza ansamblul măsurilor de sprijin pentru mediul de afaceri din România, în aşa fel încât să determinăm care sunt cele mai eficiente modalităţi de a susţine activitatea companiilor româneşti. Echipa PwC România are toată disponibilitatea de a contribui la derularea unei astfel de analize şi la elaborarea programelor de sprijin pentru companii avute în vedere de noul Guvern. De asemenea, încurajăm cât mai multe companii, îndeosebi cele cu capital autohton, să se intereseze de oportunităţile oferite de programele de ajutor de stat pentru a-şi susţine planurile de investiţii şi a crea valoare adăugată şi noi locuri de muncă în România”, a spus Livia Stan.

Licenţiată în drept şi absolventă a unui program de master în guvernarea electronică, Livia Stan are o expertiză importantă în domeniul parteneriatelor public-private, achiziţiilor publice şi fondurilor europene.

De-a lungul timpului, Livia Stan a ocupat diverse funcţii în administraţia publică centrală la Ministerul Transporturilor, Ministerul Integrării Europene, Ministerul de Finanţe şi Ministerul Sănătăţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO